Serveis Veterinaris

Oferim una àmplia gamma de serveis veterinaris a Lleida. Els nostres veterinaris altament capacitats i experimentats estan compromesos a brindar la millor atenció possible a la teva mascota.

A la nostra clínica veterinària oferim serveis d’atenció preventiva, incloent vacunacions, desparasitació i consells nutricionals. El nostre objectiu és ajudar-te a mantenir la teva mascota saludable i feliç durant tota la vida.

Medicina general veterinària

La prevenció veterinària és la major i millor mesura perquè les mascotes tinguin salut i una bona qualitat de vida en totes les etapes vitals: cadell, adult i sènior. A la clínica Gospuntgat comptaràs amb diversos serveis de control per assegurar el benestar de la teva mascota des del seu naixement.

Servei de nutrició animal

Gospuntgat ofereix un servei de nutrició natural per a gossos i gats basat en una dieta saludable amb aliments frescos i variats adaptats a les necessitats de cada animal, incloent-hi un estudi dietètic individualitzat, disseny de la dieta, seguiment i controls analítics periòdics. L’objectiu és potenciar la salut de l’animal i tenir un paper preventiu davant d’alguns desequilibris, i el personal de Gospuntgat està capacitat en nutrició animal, nutrició natural per a animals petits, nutrició ortomolecular, herbodietètica i nutrició humana.

VACUNACIONS-DESPARASITACIONS-MICROCHIPS

Les vacunes són altament efectives per combatre malalties perilloses, incorporant agents infecciosos debilitats per estimular la producció d’anticossos a l’organisme de l’animal. La prevenció, en aquest cas, és crucial per mantenir la salut de les mascotes.

La desparasitació és un punt clau després de la vacunació per mantenir els animals saludables. El microxip és un dispositiu electrònic amb un codi únic que es col·loca sota la pell de l’animal a la banda esquerra del coll i els omòplats. La intervenció és ràpida, indolora i només la pot fer un veterinari professional, garantint el benestar de l’animal en tot moment.

Laboratori propi d’anàlisis clíniques

A les clíniques Gospuntgat pots trobar un ampli catàleg d’anàlisis clíniques veterinàries. Realitzem anàlisis de sang, d’orina i deposicions i anàlisis microbiològiques. La majoria dels resultats de les proves estan disponibles a 24 hores. Algunes de les proves es poden fer a la clínica, especialment quan els resultats es necessiten immediatament o en casos d’emergència.

Les anàlisis clíniques veterinàries engloben una sèrie de proves que ajuden els nostres veterinaris a establir un diagnòstic precís.

Prova diagnòstiques veterinàries

A Gospuntgat comptem amb equips tecnològics per oferir un servei integral i poder realitzar totes les proves diagnòstiques necessàries per a la realització d’un bon pronòstic. A cada cita i intervenció mèdica volem arribar a la causa que va manifestar la malaltia, patologia o els símptomes que perjudica la salut de les mascotes que rebem en el dia a dia. Per això, les proves diagnòstiques són imprescindibles per tenir tota la informació necessària per trobar un tractament eficaç i durador i assegurar una evolució positiva.

Especialitat veterinària: cardiologia

A Gospuntgat sabem que les malalties cardíaques augmenten la seva prevalença en races petites, ja que són més susceptibles a patir-les, o en mascotes amb més de 5 anys. Per tant, sempre aconsellem les revisions periòdiques.

A Gospuntgat comptem amb un servei especialitzat en cardiologia perquè en cas que sigui necessari la teva mascota rebi el millor tractament possible.

Medicina integrativa

La medicina integrativa en veterinària fa referència a la combinació de diferents teràpies mèdiques, incloent tractaments convencionals i complementaris, per millorar la salut i el benestar dels animals. A Gospuntgat hi ha cinc mètodes d’aquest tipus de medicina.

A Gospuntgat, oferim cinc mètodes de medicina integrativa, que inclouen acupuntura, Flors de Bach, homeopatia, teràpia crani-sacra i nutrició natural personalitzada. L’acupuntura es fa servir per tractar una àmplia varietat de problemes de salut, mentre que les Flors de Bach s’usen per tractar problemes emocionals i de comportament. L’homeopatia s’utilitza per tractar una àmplia varietat de problemes de salut, i la teràpia crani-sacra s’utilitza per tractar trastorns neurològics i problemes de la columna vertebral i la mandíbula.

CIRURGIES

Els cirurgians veterinaris de la nostra clínica Gospuntgat tenen a la teva disposició quiròfans completament equipats amb màquines d’anestèsia inhalatòria i monitorització per al control de les constants vitals. Quan els nostres veterinaris duen a terme una intervenció quirúrgica en mascotes, es realitzen sempre amb les màximes mesures de seguretat. El protocol de Gospuntgat inclou proves preanestèsiques, prèvies a la cirurgia, per prevenir els riscos durant la intervenció.

Tenim la teva solució

Contacta amb nosaltres