Clínica Veterinària Gospuntgat

Cuidem de la seva Mascota

Medicina Veterinària

Nutrició animal

Vacunació

Anàlisi clínica

Proves diagnòstiques

Cardiología​

Medicina integrativa

cirurgies

Benvinguts a…

Veterinària Gospuntgat

A la nostra clínica veterinària trobareu grans professionals que ens dediquem a la cura i benestar de les vostres mascotes i de vosaltres mateixos. Volem transmetre la nostra passió mitjançant un tracte molt directe i personal a cadascun de vosaltres (peluts i no peluts)

Voleu Saber Més…

Notícies destacades

El meu nom és Isabel Gil Gómez, sóc veterinària i he dedicat tota la meva vida professional a la clínica de petits animals. Molts de vosaltres em coneixen perfectament, fa més de 25 anys que treballo dedicat amb devoció al món dels petits animals i 23 a Lleida. Actualment estic treballant per poder oferir una visió i un nou concepte de clínica veterinària, on el tracte totalment personalitzat sigui primordial, on crear una forta unió entre animal, propietari i veterinari, on es pugui sentir com a casa seva i on podrà trobar la part més “humana” o de vegades millor dir “animal” del món de la salut del seu amic. Us convido a tots a unir-se al nostre projecte. Gràcies.

Nostre equip de Treball

Qui som

8+

Serveis

19+

Anys d’experiència

4,9/5

Estrelles

Serveis de veterinària

Oferim els millors serveis per a la teva mascota

Oferim una àmplia gamma de serveis veterinaris. Els nostres veterinaris altament capacitats i experimentats estan compromesos a brindar la millor atenció possible a la teva mascota.

Medicina general veterinària

A la clínica veterinària Gospuntgat comptaràs amb diversos serveis de control per assegurar el benestar de la teva mascota des del seu naixement.

Servei de nutrició animal

El servei de nutrició animal s’encarrega d’assessorar i solucionar nutricionals els productors d’aliments per a animals.

Vacunacions – desparasitacions

Les vacunes són la forma més efectiva per lluitar contra tot tipus de malalties perilloses.

Cirurgies

Els cirurgians veterinaris de la nostra clínica tenen a la teva disposició quiròfans completament equipats per a les cirurgies de les teves mascotes.

CARDIOLOGÍA

A la clínica Gospuntgat comptem amb un servei especialitzat en l’àmbit de la cardiologia perquè en cas que sigui necessari la teva mascota rebi el millor tractament possible.

Laboratori propi d’Anàlisi clínica

Les anàlisis clíniques veterinàries engloben una sèrie de proves que són de gran ajuda als nostres veterinaris a establir un diagnòstic precís.

PROVES DIAGNÒSTIQUES VETERINÀRIES

A Gospuntgat comptem amb equips tecnològics per oferir un servei integral i poder realitzar totes les proves de diagnòstic necessàries.

Medicina integrativa

La medicina integrativa en veterinària es refereix a la combinació de diferents teràpies mèdiques, tant convencionals com les complementàries

Clínica veterinària Gospuntgat

Ens importes tu

Ens enorgulleix oferir un ambient amigable i acollidor per a les teves mascotes, on se sentin segures i còmodes. El nostre personal sempre està disposat a respondre les teves preguntes i brindar-li la millor atenció possible als teus amics peluts.

Testimonis

La teva opinió ens importa

Perquè la nostra clínica veterinària Gospuntgat segueixi creixent, és important tenir en compte l’opinió dels nostres clients.

Excel·lent tracte tant als animals com a les persones, recomanat al 100%.
Èric Fernàndez
Isabel una professional com la copa d’un pi, i amb un afecte especial per a les nostres mascotes
Pepita Arias
Persona excel·lent i bona professional, cuida molt els seus clients i especialment les nostres mascotes.
Agustina Cubillana Quintana
Si estimes la teva mascota tant com jo, la seguretat i la tranquil·litat que hem donen no la canvio per res.
Raquel Forradellas Baiget